ColorWeb logo
HUROEN
A ColorWeb-rőlWeboldal referenciákWebtárhelyLogókNévjegykártyakKapcsolat

Nemrég készült

Kyra Sweing

Madárfészek–Godako Ökölvívó Akadémia

www.mgakademia.ro

A 2017-ben megalapított Erdélyi Madárfészek–Godako Ökölvívó Akadémia keretében több mint száz gyermek és fiatal sportol. A gyergyószentmiklósi központ együttműködik Sepsiszentgyörgy, Csíkszereda, Marosvásárhely, Székelyudvarhely és Szalonta ökölvívó-egyesületeivel. Célunk sportolóink létszámának további növelése, az ökölvívósport népszerűsítése.
Weboldal megtekintése

Tárhely csomagok

Az SSD tárhely szolgáltatásunk kiemelkedően gyors és megbízható. A keresőben a jobb pozíció érdekében elengedhetetlen egy gyors tárhely. Jelenleg 3 saját szerverrel rendelkezünk, Londonban, Frankfurtban és Amszterdamban.
Részletesebb információk

Logók

A logó egy cég, vállalkozás vagy szolgáltatás egyedi, jól felismerhető, azonosító jele. A logó elsődleges célja a megkülönböztetés, az egyértelmű jelölés megkönnyítve a tájékozódást a piacon szereplők között. A logó végigkíséri a cég működését, amit nem célszerű változtatni, de van rá példa.
A jó logó megmarad az emberek emlékezetében, így ha azt meglátjuk bárhól, egyből a vállalkozásunkkal azonosítják azt. A logó a cég müködése során kap értéket, jelentést.
Néhány logó melyet a ColorWeb tervezett:
A ColorWeb-rőlWeboldal referenciákWebtárhelyLogókNévjegykártyakKapcsolat© 2012-2023 ColorWeb
ANPCSolutionare litigiiPoliticii de CookiePolitica de confidentialitate