ColorWeb logo
HUROEN
A ColorWeb-rőlWeboldal referenciákWebtárhelyLogókNévjegykártyakKapcsolat

Nemrég készült

Kyra Sweing

Madárfészek–Godako Ökölvívó Akadémia

www.mgakademia.ro

A 2017-ben megalapított Erdélyi Madárfészek–Godako Ökölvívó Akadémia keretében több mint száz gyermek és fiatal sportol. A gyergyószentmiklósi központ együttműködik Sepsiszentgyörgy, Csíkszereda, Marosvásárhely, Székelyudvarhely és Szalonta ökölvívó-egyesületeivel. Célunk sportolóink létszámának további növelése, az ökölvívósport népszerűsítése.
Weboldal megtekintése

Tárhely csomagok

Az SSD tárhely szolgáltatásunk kiemelkedően gyors és megbízható. A keresőben a jobb pozíció érdekében elengedhetetlen egy gyors tárhely. Jelenleg 3 saját szerverrel rendelkezünk, Londonban, Frankfurtban és Amszterdamban.
Részletesebb információk

Névjegykártyák

A névjegykártyák az emberek közötti hivatalos érintkezés gyakorlati, tájékoztató jellegű segédesz-közei: megkönnyítik a tájékoztatást, tájékozódást a másik személyét illetően, gördülékenyebbé teszik a hivatalos személyes kapcsolatokat, illetve bizonyos szigorúan meghatározott esetekben helyettesíthetik a személyes találkozást. A névjegykártya már nemcsak hivatalos, hanem baráti kapcsolatokban valamint ismerősök között is elterjedt.
A ColorWeb-rőlWeboldal referenciákWebtárhelyLogókNévjegykártyakKapcsolat© 2012-2023 ColorWeb
ANPCSolutionare litigiiPoliticii de CookiePolitica de confidentialitate